- 3/4cup packed brown sugar
- 3/4 cup vegetable oil
- 1/4 cup molasses
- 1 egg
- 2 cups all-purpose flour
- 2 teaspoons baking soda
- 1/4 teaspoon salt
- 1/2 teaspoon ground cloves
- 1 teaspoon ground cinnamon
- 2 teaspoon minced ginger
-
1/3 cup cane sugar for decorationDirections
- Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
- In a large bowl, mix together the brown sugar, oil, molasses, ginger and egg. Combine the flour, baking soda, salt, cloves, and cinnamon; stir into the molasses mixture. Roll dough into 1 inch balls. Roll each ball in white sugar before placing 2 inches apart on parchment paper placed on cookie sheets.
-
Bake for 10 to 12 minutes in preheated oven, or until center is firm. Cool on wire racks.
アメリカはノースカロライナ州在住のクリスチャンファミリーです。2010年の春、田舎に引っ越してちっちゃなファームをはじめました。神様が調えてくださるホームスクール&カントリーライフについて綴っています。
Friday, January 13, 2012
冬のおやつにGinger Snaps
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
これまたグッドタイミング!
クリスマスから年始にかけて、きこさんのレシピを利用させてもらってたんです。
パンプキンマフィン、ヨーグルト入りのチーズケーキ、マドレーヌ、lentill豆のスープなどなど、、、。また新しいレシピをアップしてほしいなあ~、なんて、ひそかに思っていたところで。
なので、これ、とっても嬉しいです。
美味しそう~!!
さっそく試してみますね。
どうもありがとう。そして、今年もよろしくお願いします!!
ゆきこ
ゆきこさん、
レシピ、試してくれていたのですね。ありがとう!これからしばらく何度もリピートして作っているうちの定番レシピをのせていく予定です。
こちらこそ、今年もよろしくお願いします!
Post a Comment